Турчинов зробив важливу заяву по війні з Росією: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов зробив важливу заяву по війні з Росією: опубліковано відео

Турчинов зробив важливу заяву по війні з Росією: опубліковано відео
Джерело:  РНБО

Секретар Ради національної безпеки Олександр Турчинов заявив, що інформаційна війна є дуже небезпечною складовою гібридної війни, яку веде Росія проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.
«Вона має на меті зламати систему відносин в суспільстві, зламати той фундамент, на якому базується довіра суспільства до власної країни, посіяти роздратування, смуток, паніку і страх. А головне в результаті - домогтися, щоб народ не був здатний або не хотів чинити опір агресору», - сказав Турчинов під час вручення представникам українських ЗМІ нагороды РНБО за протидію інформаційній агресії РФ.
За його словами, сучасна Росія успадкувала від Радянського Союзу широкий арсенал ведення інформаційних війн, і цей арсенал був серйозно вдосконалений. Секретар РНБО також додав, що український досвід свідчить про відпрацьовану Росією формулою: «спочатку приходять російські ЗМІ, потім приходять російські танки».
«У нас є герої інформаційного фронту, які за власною ініціативою професійно протидіють інформаційній агресії Російської Федерації. Головною зброєю в інформаційній війні з Росією є правда», - зазначив Турчинов.


Раніше  Олександр Турчинов заявляв, що українські вчені повинні створити техніку і озброєння, які повинні не поступатися ні в чому російським аналогам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?