Сльози і квіти на дорогу: з'явилося відео з узбеками, які оплакують Карімова
Категорія
Світ
Дата публікації

Сльози і квіти на дорогу: з'явилося відео з узбеками, які оплакують Карімова

Сльози і квіти на дорогу: з'явилося відео з узбеками, які оплакують Карімова
Джерело:  online.ua

Літак з тілом  президента Узбекистану Іслама Карімова  вилетів з Ташкента в Самарканд, де має відбутися похорон, при цьому тисячі жителів Ташкента вишикувалися вздовж траси, по якій їхав кортеж з тілом Карімова, щоб попрощатися з президентом Узбекистану.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство "Фергана".


Вже з 04.00 ранку (02.00 за київським часом) уздовж "президентської траси", по якій Карімов їздив на роботу і назад, стояли люди. Від проїжджої частини їх відокремлювали два ряди міліціонерів: одні встановили кордон безпосередньо поруч з присутніми, другі вишикувалися на проїжджій частині.


Як передає кореспондент РІА Новини, люди, що зібралися, закидали кортеж квітами, молилися, багато людей плакали.



Як повідомляв ONLINE.UA,  уряд Узбекистану офіційно заявив про смерть Іслама Карімова 2 вересня. За інформацією ЗМІ, похорон глави Узбекистану відбудеться в Самарканді 3 вересня. У зв'язку зі смертю президента в країні оголошено триденний траур.


Раніше  приватна американська розвідувально-аналітична компанія Stratfor назвала ім'я найбільш вірогідного наступника Іслама Карімова на посаді президента Узбекистану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?