Улюбленій газеті Путіна пригадали дикий фейк про українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Улюбленій газеті Путіна пригадали дикий фейк про українців

Улюбленій газеті Путіна пригадали дикий фейк про українців

У мережі обговорюють новий фейк видання "Комсомольская правда", улюбленої газети  президента Росії Володимира Путіна, згідно з яким в Україні стартує акція під назвою "Бий москалів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Гаррі Серко.
Згідно зі статтею газети, акція "Бий москалів" плануються бути тривалою, без обмеження в часі. Стаття була опублікована 13 серпня.
"Це як би боротьба з «внутрішнім і зовнішнім окупантом» - тими, хто має російські паспорти і тими, хто за мир з Росією. Акція має на увазі легітимно бити, знущатися, гадити, «стукати», принижувати росіян і проросійськи налаштованих громадян України. Жахливу затію проводять інтернет-мережа «News Daily Україна» і «патріотичні» організації всієї країни. У цьому «чудовому» марафоні дозволено навіть штрикнути москаля ножем. Тільки треба встигнути втекти", - йдеться в статті.
"Обожнюю Комсомольську правду. Ні, серйозно. Це дивно відмінний флюгер, по ньому завжди можна дізнатися, що будуть переказувати тобі солідні громадяни через кілька днів. Там все, як я люблю: і перекручування української мови, і каральні батальйони, і концтабори для російськомовних, і кінець України день у день, і ненависть до євреїв/геїв/європейців, і вишита слов'янська сорочка, як символ украінофашизма, і Порошенко алкоголік, і розп'яті мирні пенсіонерки в трусиках, і бандерівці їдять російських дітей, поливаючи кетчупом зі снігурів, і улюблені образи ватників - «свідомий» і «незалежний». Перл на перлі, коротше", - пригадав Серко найзнаменитіші фейки російської пропаганди.
Блогер зазначив, що видання в своїх новинах не опирається на факти.


"Без фактів, звичайно ж, але їм і не потрібні факти, потрібна істерія. Маніпуляція свідомістю наївних і вразливих, яких, на жаль, більшість. Нічого нового, але забавно. До того ж, якщо вранці почитати КП, то весь інший день піде на відмінно, тому як нічого гіршого з вами скоріш за все вже не трапиться ", - зазначив Серко.
Раніше повідомлялося, що  Росію викрили у створенні чергового фейку про Україну: за повідомленнями ряду російських ЗМІ, українці нібито продали Китаю єдиний екземпляр найбільшого в світі літака Ан-225 "Мрія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?