Я щиро шкодую: СБУ показала відео з спійманої шпигункою бойовиків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Я щиро шкодую: СБУ показала відео з спійманої шпигункою бойовиків ЛНР

Я щиро шкодую: СБУ показала відео з спійманої шпигункою бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Співробітники Служби безпеки України затримали в районі проведення антитерористичної операції жінку-інформатора бойовиків  так званої ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


«Протягом 2014-2016 років зловмисниця передавала одному з бойовиків т.зв. «ЛНР» відомості про кількість, озброєння, переміщення і місця дислокації українських підрозділів в Новоайдарському районі Луганщини», - сказано в повідомленні.


«Під час обшуку за місцем проживання спільниці терористів правоохоронці вилучили засоби зв'язку, картки мобільних операторів і замітки, які підтверджують протиправну діяльність», - додали в СБУ.


Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру, їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


«Я щиро жалкую, що я співпрацювала з бойовиками", - говорить затримана на відео, опублікованому СБУ.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні Служба безпеки України в зоні АТО затримала бойовика терористичного угруповання "Восток" від так званої ДНР, який штурмував донецький аеропорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?