Бойовиків ДНР спіймали на черговій гучній брехні: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовиків ДНР спіймали на черговій гучній брехні: з'явилися подробиці

Бойовиків ДНР спіймали на черговій гучній брехні: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт заявив, що  слова бойовиків ДНР про звільнення Україною шести полонених є брехнею.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
«Ми часто стаємо свідками того, що з боку тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей виходять подібні фейки. Ми, звичайно, стежимо уважно за тим, що вони говорять. Більш того ми ведемо роботу для того, щоб звільнити наших хлопців, які залишилися. На жаль, 2 дні тому кількість наших заручників збільшилася, їх тепер 109 осіб», - сказав Тандіт.
"На останньому "Мінську" ми проговорили деталі того, що буде далі. Ми готові до обміну полоненими за принципом "всіх на всіх", і ми, я думаю, найближчим часом зробимо те, що ми повинні зробити для того, щоб звільнити наших хлопців", - додав радник глави СБУ.
Раніше повідомлялося, що  народний депутат Надія Савченко розповіла про переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?