У кума Порошенка тонко висміяли чергову заяву Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

У кума Порошенка тонко висміяли чергову заяву Путіна

У кума Порошенка тонко висміяли чергову заяву Путіна
Джерело:  online.ua

На офіційній сторінці в Twitter «Інформаційних військ України» - організації міністерства інформаційної політики, очолюваного кумом Петра Порошенка Юрієм Стецем, - висміяли  слова президента Росії Володимира Путіна про те, що «питання з Кримом історично закрите».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «ІнфоВійська України».


«Ой ... десь ми вже таке чули ...», - сказано в коментарі до скриншотів зі словами Путіна і схожою заявою Адольфа Гітлера після анексії Судет.




«P.S .: в промові Гітлера "він вітає"- це "народ Німеччини вітає", - додали в Інформвіськах.


Arkady Averchenko: Зрозуміло, що повернення до колишньої системи не буде. Ніхто більше не буде підписувати і виконувати договори з Росією.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  слова президента Росії Володимира Путіна про те, що народ Криму нібито прийняв рішення про приєднання до РФ, висміяли в мережі.


Нагадаємо, Путін заявив, що не збирається обговорювати питання про повернення Криму, а також зазначив, що РФ не має ніякого відношення до збройного конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?