Санкції не завадили сірому кардиналу Путіна приїхати в ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Санкції не завадили сірому кардиналу Путіна приїхати в ЄС

Санкції не завадили сірому кардиналу Путіна приїхати в ЄС

Помічник  президента Росії Володимира Путіна  Владислав Сурков, незважаючи на санкції Євросоюзу, в травні здійснив паломництво на гору Афон у Греції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.
За інформацією трьох різних джерел видання Time, Сурков прибув на Афон майже в той же час, як святі місця відвідував Путін. Російський президент разом зі священиками РПЦ і державними чиновниками побував на Афоні 28 травня.
Відзначається, що відповідь Кремля на питання про відвідини Сурковим Греції була короткою - ця інформація "не відповідає дійсності".
Суркову як особі, яка брала участь в організації анексії Криму, в'їзд в ЄС і США заборонений з 2014 року.
Видання відзначає, що залишається загадкою яким чином Сурков потрапив на Афон, якщо він входить до списку санкцій ЄС. Заступник міністра закордонних справ Греції Янніс Аманатідіс, який відповідав за візит делегації РФ у Грецію, не відповів на письмові запити Time.
Раніше повідомлялося, що в новий список санкцій США потрапили російські компанії, що належать людям з оточення президента РФ Володимира Путіна, які займаються будівництвом моста в окупований Крим, а також компанії і фізичні особи, причетні до війни на Донбасі й окупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?