Новий сервіс Мін'юсту допоміг десяткам тисяч малюків
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий сервіс Мін'юсту допоміг десяткам тисяч малюків

Новий сервіс Мін'юсту допоміг десяткам тисяч малюків
Джерело:  online.ua

Понад 52 тисячі малюків отримали свідоцтво про народження безпосередньо у пологових
З початку року послугою Міністерства юстиції з видачі свідоцтв про народження безпосередньо у медичних закладах, де приймаються пологи, скористалися батьки 52 516 новонароджених. Отримати таку послугу нині можна у 458 пологових по всій Україні.



Отримання свідоцтва у пологовому – це сервіс Міністерства юстиції, який дає можливість батькам подати документи на отримання першого документа малюка без зайвої бюрократії, не виходячи з медичної установи і не бігаючи по кабінетах чиновників. Термін видачі свідоцтва – 24 години.
Нагадаємо, дана послуга Міністерства юстиції була запущена як пілотний проект восени 2015 року. За кілька місяців до сервісу приєдналися пологові в усіх обласних центрах. З 1 січня 2016 року проект перестав бути пілотним і працює на постійній основі, а до сервісу почали долучатися медичні установи районного рівня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?