ДНР-ЛНР підуть в атаку: в Росії назвали головний сценарій
Категорія
Політика
Дата публікації

ДНР-ЛНР підуть в атаку: в Росії назвали головний сценарій

ДНР-ЛНР підуть в атаку: в Росії назвали головний сценарій
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР і ЛНР активізують бойові дії на Донбасі, проте Росія під керівництвом президента  Володимира Путіна  навряд чи піде на відкриту агресію проти України.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський історик і політолог Олександр Ситін.


Відповідаючи на питання, яким буде вихід Росії з конфлікту з Заходом, Ситін сказав, що не бачить для РФ іншого виходу з нинішньої ситуації, окрім як продовжувати війну на Донбасі.


«Ясно, що Путін хотів би миру і співпраці з Заходом. Але є дві проблеми. Перша: Кремлю не довіряють. Друга: російська еліта хоче нормалізувати відносини з США і ЄС на своїх умовах», - вважає Ситін.


«Росія продовжить політику шантажу, який є і залишиться основою її міжнародної політики. Російські війська загрожуватимуть Україні та Білорусі, продовжаться бомбардування в Сирії, де російські ВКС планомірно знищують все, що розташовується на територіях, де знаходяться представники опозиції режиму Башара Асада», - додав російський політолог.


«З цієї точки зору війна буде продовжена до останнього сирійця. Україні слід очікувати і побоюватися активізації бойових дій з боку ДНР/ЛНР, але на відкриту агресію і війну Росія навряд чи піде», - додав Ситін.


Більше  читайте на ONLINE.UA: У Путіна є план поділу світу і один вихід у війні з Україною - російський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?