Влада вірить в Пікачу: соцмережі киплять через вирок ловцю покемонів в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Влада вірить в Пікачу: соцмережі киплять через вирок ловцю покемонів в Росії

Влада вірить в Пікачу: соцмережі киплять через вирок ловцю покемонів в Росії
Джерело:  online.ua

Суд в Єкатеринбурзі взяв під варту на два місяці  блогера Руслана Соколовського, який був затриманий після публікації відео з тим, як він грає в Pokemon Go в місцевому Храмі-на-Крові.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.


Гру  Рokemon go скачати можна тут.


Відзначається, що судове засідання проходило в закритому режимі.


При цьому новина викликала шквал іронії в соціальних мережах.


«За ловлю покемонів в церкві Єкатеринбурга на 2 місяці в СІЗО на час слідства. Гуманно. При Івані Грозному за таке б спалили!», - написав користувач Twitter «Рогозін-на-орбіті».



«А також нагадаю, що сьогодні віруючих ображає ловля покемонів в храмі, а завтра буде ображати жінка з непокритою головою в метро», - пише в Twitter «RIP Новини».


«1. Путін закликав створити в РФ єдиний простір цифрової економіки 2. Ловець покемонів в церкви на 2 місяці відправлений в СІЗО», - іронізує Максим Авербух.


Джон Боржомі: 3. РЖД запустить диліжанс в Америку через Камчатку.


«Просто вдумайтеся: ці хворі виродки посадили людину за те, що він ловив покемонів! Су ... а! Влада реально думає, що Пікачу існує», - емоційно коментує в Twitter користувач під ніком «Сталінгулаг».


РБ головного мозку: Не тільки існує, а й сидить в Кремлі і його ім'я при хрещенні Діма.


Cool: Нема чого чортів в храмі ловити, у церкви на це ексклюзивні права :)


Anton Sergeev: Грубо кажучи, чел грав в телефон в церкві і загримів до в'язниці ... Рівень Північної Кореї.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в міністерстві внутрішніх справ України заявляли, що популярність сервісу Pokemon GO загрожує життю і здоров'ю громадян та створили пам'ятку для ловців покемонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?