РосЗМІ видали історію про СБУ, що проникає в уми росіян: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

РосЗМІ видали історію про СБУ, що проникає в уми росіян: соцмережі веселяться

РосЗМІ видали історію про СБУ, що проникає в уми росіян: соцмережі веселяться

У мережі висміяли історію російських пропагандистських ЗМІ про співробітників Служби безпеки України, які нібито "проникають у свідомість" російських військових,
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Кирила Данильченко.


Телеканал "Зірка" повідомив: "Співробітники СБУ розповіли, що без зусиль читають думки російських військових. За словами глави СБУ Василя Грицака, спецслужби України використовують особливі, "негласні", засоби розвідки для вичислення російських військових - вони читають їх думки".
"Однак. На секретному фото телеканалу Зірка оперативник псікорпуса СБУ тренується ламати волю патріотів Нанороссії на пачках з елерієм. Псікорпус батько, Псікорпус мати. Слава телепатії, що захищає нашу соборну державу. Ми всюди для вашого блага", - написав Данильченко.



Користувачі соцмережі також посміялися з чергового фейку російської пропаганди:
Steel Panther: "Три, чотири, п'ять - починаю телепать".
Sergii Artemov: "Та ладно, "проникати"- це технології 14-го року. Уже в 15-му співробітники СБУ на спір під час професійних свят за допомогою стоп-слова змушували падати Російські військові літаки. Нічними нашоптуваннями змусили померти високопоставлених військових".
Dmitry Kruglikov: "Знайшли, таки, мієлофон. А то я хвилювався ..."
Степова Олена: "Дааааааа! Шамани, екстрасенси, битви телепатів, польоти на мітлах, замовляння на болотяній воді.... Пам'ятаю щось ще з ебонітовою паличкою пов'язано було. Чи то наврочить чи приморочить нею можна. Наше СБУ таке винахідливе ужос. Вийдуть фахівці в чисте поле, окинуть поглядом русь широку і встають аки ховрахи російські їхтамнемає, самі встають, самі стріляються, самі в штабелі укладаються, самі в чорнозем закопуються. І все силою думки. Поважаю".
Сергій Карий: "Так це давно відомий факт. Вони чому трупи їхтамнемаїв у мобільних крематоріях зжигають? Тому що нежжених Пастор секретною бойовою молитвою піднімає з канав і відправляє в Ростов ламати асфальт і ссати в під'їздах".
Раніше  в мережі обговорювали новий фейк видання "Комсомольская правда", улюбленої газети президента Росії Володимира Путіна, згідно з яким в Україні стартує акція під назвою "Бий москалів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?