Партійців Путіна спіймали на використанні речей Януковича: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Партійців Путіна спіймали на використанні речей Януковича: з'явилося відео

Партійців Путіна спіймали на використанні речей Януковича: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого показаний курйоз з сумкою з логотипом російської прокремлівської партії "Єдина Росія", від якої на останній виборах в РФ балотувався президент РФ  Володимир Путін, що потрапила до агітаторів в окупованому Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


На відео показано, що логотип «Єдиної Росії» був нашитий на сумку із зображенням агітації «Партії регіонів» в 2012 році, головою якої був Віктор Янукович.


Відео, назване «Майстри перевтілення», викликало ряд жартів в соцмережах.


«Не пропадати ж добру! - Так ось що овоч вивозив камазами з Межигір'я! «Не здогадався регіони віддерти, а там ...», - поіронізував в Twitter користувач Дмитро Чекалкін.




«Тю! Так це ж була одна і та ж партія », - коментує в YouTube користувач Антон Ткаченко.


WTNK: З агітацією за Трампа була така ж тема.


Nikolas Іванов: Я побачив погану прикмету для Кацапстана. Через рік буде хороший заміс.



Як повідомляв ONLINE.UA,  недавні соціологічні дослідження в Росії показали, що рейтинг "Єдиної Росії" за три тижні до парламентських виборів в РФ різко знизився.  Вибори в РФ пройдуть в середині вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?