У Києві копи затримали небезпечних озброєних наркоманів: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві копи затримали небезпечних озброєних наркоманів: опубліковано фото

У Києві копи затримали небезпечних озброєних наркоманів: опубліковано фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

У ніч на 2 вересня в Києві на вулиці Жмеринській, 1 поліцейські затримали двох осіб в стані наркотичного сп'яніння, в їх автомобілі було виявлено зброю і патрони..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.
Відзначається, що поліція виявила автомобіль Опель, що рухався без включених фар. Після зупинки транспортного засобу патрульні поліцейські побачили, що водій і його пасажир перебували в стані наркотичного сп'яніння. У присутності 2-х свідків - водій відмовився їхати на медичний огляд.
Водій Опеля закрився в автомобілі й на всі питання поліцейських відповідав нецензурною лайкою. У цей час з'ясувалося, що водій притягувався раніше за незаконне виготовлення і зберігання наркотиків, незаконне використання зброї і грабіж, об'єднаний зі згвалтуванням. Пасажир Опеля так само мав проблеми з законом.
Після неодноразових прохань вийти з салону автомобіля, в присутності свідків, поліція розбила скло автомобіля і вивела водія з авто. Під час поверхневої перевірки автомобіля були знайдені предмети, схожі на зброю, патрони та металеву биту. Водій і пасажир були затримані.
Раніше повідомлялося, що  водій Toyota Camry влаштував дорожньо-транспортну пригоду в підземному переході на київській Борщагівці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?