На одному з українських заводів працівник розстріляв нацгвардійців: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На одному з українських заводів працівник розстріляв нацгвардійців: з'явилися деталі

На одному з українських заводів працівник розстріляв нацгвардійців: з'явилися деталі
Джерело:  ngu.gov.ua

Фрезерувальник одного з цехів Південного машинобудівного заводу імені Макарова з вогнепальної зброї поранив двох бійців Нацгвардії України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НГУ.
"Сьогодні близько другої години ночі особовий склад караулу Нацгвардії з охорони заводу затримав фрезерувальника одного з цехів при спробі викрасти велику кількість кольорового металу. При затриманні злодій поводився агресивно і виконував команди часових, але несподівано дістав зброю і відкрив вогонь по солдатах Національної гвардії України. двоє вартових отримали поранення", - йдеться в повідомленні.
Зазначено, що один з вартових прийняв на себе дві кулі: одну в обличчя, друга застрягла в бронежилеті. Другому часовому куля потрапила по дотичній в область живота без проникнення. Повідомляється, що злочинець спробував сховатися з місця злочину, але був затриманий групою, яка прибула на допомогу.
"Затриманого передали працівникам Нацполіції. Затриманим чоловіком виявився раніше судимий житель м. Дніпра, 1962 року народження. Від будь-яких пояснень чоловік відмовляється. З місця події поліцейські вилучили кобуру, а на пошуки пістолета задіяні кінологи з собаками", - сказано в повідомленні.
Наразі тривають слідчі дії. За цим фактом порушено кримінальне виробництво за ст.15 (замах на злочин) та ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Пораненим чсовим надано необхідну медичну допомогу, їх життям та здоров'ю нічого не загрожує. Герої нацгвардійці представлені на нагородження державними нагородами.
Раніше повідомлялося, що  26 серпня в Миколаєві на проспекті Центральному невідомі бандити розстріляли автомобіль клієнта банку ВТБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?