В окупованому Криму пенсіонери лають нові порядки: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованому Криму пенсіонери лають нові порядки: опубліковано відео

В окупованому Криму пенсіонери лають нові порядки: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

 мережі опублікований відеосюжет, в якому показано, як російські окупанти «реформували» сферу медицини  в анексованому Криму.


На відео російського пропагандистського ЗМІ пенсіонери скаржаться на величезні черги в поліклініках, на неможливість записатися на прийом до лікаря. Жителі Криму стверджують, що раніше «ніколи такого не було».


«Я 40 років живу в Севастополі, і таке перший раз», - каже на відео пенсіонерка з Криму.


«Крим. Севастополь. Подивіться відео і коротко прочитайте про пекло, влаштоване Росією в Криму», - написав у своєму Tiwtter користувач «Кримський бандерівець» і опублікував скріншот з висловлюваннями пенсіонерів з Криму на відео.



Відео опубліковано в YouTube на каналі «ІНФОРМЕР». Сюжет був знятий в поліклініці № 1 на вулиці Єрошенка в Севастополі.


Dazdraput: Ось хотів би запитати кримнашей, чи було так при Україні. Але ніхто ж їх них чесно не відповість. Сволота просто.


Viktoriya Skrypka: Ностальгували за совком - отримуйте задоволення. Ось і каміння на голову. Це вам не по референдумам бігати.


Inna Kostenko: Точно заслані держдепом ...


Сірко: Нехай тепер записуються на прийом до Путіна.



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін заявив, що не збирається обговорювати питання про повернення анексованого Криму Україні. "Питання історично закрите, повернення до колишньої системи не існує взагалі ніякого", - заявив Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?