Порошенко не кращий за мене: нардеп-герой скандалу видав "компромат"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко не кращий за мене: нардеп-герой скандалу видав "компромат"

Порошенко не кращий за мене: нардеп-герой скандалу видав "компромат"

Народний депутат від фракції БПП  Сергій Лещенко, який нещодавно потрапив в епіцентр скандалу з відвідинами «Сбербанка России», написав про інших політиків, які нібито зберігають гроші російських банках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.

«Мої друзі продовжують мене радувати своїми знахідками. Прислали сьогодні таку інформацію: "Порошенко (фонд "Прайм") і Кононенко (фонд "ВИК") зберігають свої акції у російському ВТБ-банку і не жужжать", — написав він.

За словами Лещенка, «мова йде про акції Порошенка і Кононенка в заводі "Ленінська кузня", страховій компанії "Країна", Міжнародному інвестиційному банку, Дніпровському крахмало-патоковому комбінаті і так далі».

«Хлопці з сайту "Букви" (підконрольний депутату Грановському, БПП) і "Депо" (підконтрольний депутату Денисенко, БПП)! Звертаюсь до вас і вірю, що ви не якісь там княжицькі, а чесні борці з російським капіталом - і чекаю від вас новин про рахунки Порошенка і Кононенка в російському ВнешТоргБанку. Не бійтеся бути оригінальними - розкрийте своїх господарів!» — резюмував він.



"Компромат", опублікований Лещенком

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лещенко виступив з гучною критикою на адресу президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?