Поліцію в Росії годують гірше, ніж собак: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліцію в Росії годують гірше, ніж собак: опубліковано відео

Поліцію в Росії годують гірше, ніж собак: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

В мережі опубліковано відео, зроблене російськими поліцейськими, які порівняли свої сухі пайки з кормом для кішок та собак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене у youtube.
У набір поліцейського увійшли: булочка, два шматка хліба, шматок огірка та помідора, куряче яйце, паштет, а на «десерт» — цукерка-льодяник і невеличка упаковка соку об'ємом 0,2 літри.


До цього різноманіття навіщось видавалася і пластикова ложка.
Варто зазначити, що цей сухий пайок стражі порядку отримують для підтримки сил під час 12-годинного чергування на охороні саміту Всесвітнього економічного форуму-2016 на острові Руський.
"Я просто сам собачник і кошатник, у мене в кішок 100 грамів корму коштують дорожче, ніж це все", — говорить один з авторів відео
Поліцейські також зазначили, що збираються звернутися із колективною скаргою до свого керівництва.


Увага! Відео містить ненормативну лексику!



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про стрілянину на вулицях Єкатеринбурга, внаслідок якої було поранено шестеро людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?