Стрільба по людям в Єкатеринбурзі: з'явилися відео та подробиці про поранених
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрільба по людям в Єкатеринбурзі: з'явилися відео та подробиці про поранених

Стрільба по людям в Єкатеринбурзі: з'явилися відео та подробиці про поранених
Джерело:  L!fe #шоу

В результаті  стрільби в російському Єкатеринбурзі  було госпіталізовано вісім осіб, пізніше один з них помер. Раніше було відомо про шість поранених.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.


Також стало відомо, що підозрюваний відкрив вогонь з автомата Калашникова, а після зник з місця злочину.


В даний час його місцезнаходження встановлюють правоохоронці.


Виданню стало відомо, що в результаті обстрілу загинув Штріплінг К., 1989 року народження. Ще семеро людей отримали поранення. Троє постраждалих - 1999 року народження, один - 1997 р. н., один - 1991 р.н. Ще двоє постраждалих - 1982 і 1989 року народження.


Видання також публікує ім'я людини, яка відкрила стрілянину ввечері, 3 вересня, біля приватного будинку на вулиці Депутатській. За даними джерела в правоохоронних органах, його звуть Олег Ш., йому 38 років.


«За попередньою версією, у підозрюваного стався конфлікт з групою місцевих жителів. На наступний день вони приїхали до його будинку на декількох автомобілях, щоб розібратися. За деякими даними, постраждалі також були озброєні», - розповіло джерело.


Слідчий комітет Росії по Свердловській області порушив кримінальні справи за статтями "Замах на вбивство двох і більше осіб" і "Незаконний обіг зброї".



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в Дніпрі працівник оборонного підприємства "Південмаш" відкрив вогонь по бійцям Нацгвардії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?