Російський блогер отримав українське громадянство: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський блогер отримав українське громадянство: опубліковано фото

Російський блогер отримав українське громадянство: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Російський блогер Микола Малуха отримав українське громадянство.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Сьогодні отримав довідку про те, що я (і мої двоє синів) з 27.07.2016 указом президента став громадянином України. Але це тільки перший етап. Другий - подача документів та отримання тимчасового посвідчення громадянина України. Третій - відмова від іноземного громадянства (російського ). Четвертий - отримання паспорта громадянина України. З моменту отримання довідки у нас 2 роки, щоб завершити всі ці етапи ", - написав Малуха.



Він також дорікнув главі Одеської облдержадміністрації Міхеїлу Саакашвілі, його помічниці Марії Гайдар та іншим, які говорять, що у них, при наявності паспорта України, є два роки на відмову від іноземного громадянства. За його словами, такі твердження є нахабною брехнею і порушенням міграційного законодавства.


"У будь-якій правовій державі, на зразок США, дуже жорстко карають за порушення міграційного законодавства - депортують з країни", - нагадав він.


Сам Малуха збирається "чесно пройти всі ці бюрократичні проволочки".


Раніше російський активіст, який мітингував у масці Путіна, попросив в Україні політичного притулку.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?