Обама зробив попередження Путіну щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Обама зробив попередження Путіну щодо України

Обама зробив попередження Путіну щодо України
Джерело:  online.ua

Президент США Барак Обама  заявив, що Сполучені Штати Америки і Великобританія продовжать чинити опір агресії Росії, президентом якої є Володимир Путін, в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « УНІАН ».


На спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей на полях саміту G20 в китайському Ханчжоу Обама також заявив, що, незважаючи на те, що Британія дотримується курсу на вихід з Європейського Союзу, обидві країни підтверджують існування особливих двосторонніх відносин, і відносини ці будуть і надалі міцніти.


Президент США також наголосив, що в питаннях безпеки Великобританія під керівництвом Мей підтверджує рішучу прихильність трансатлантичній безпеці.


«Ми - союзники по НАТО і бачимо світ однаково. Ми продовжимо протистояти російській агресії в Україні, продовжимо протистояти кіберзагрозам, старанно працювати в боротьбі з терористичними мережами і по знищенню ІД (Ісламської держави - Ред.)», - зазначив Обама.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше представник Державного департаменту США Джон Кірбі заявляв, що Вашингтон не готовий поки до нормалізації відносин з Москвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?