Дивний подарунок Путіна лідеру Китаю: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Дивний подарунок Путіна лідеру Китаю: з'явилося відео

Дивний подарунок Путіна лідеру Китаю: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на кадрах якого  президент Росії Володимир Путін заявляє про те, що дарує лідеру Китаю Сі Цзінпіну коробку російського морозива.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі RT.


Епізод стався на двосторонній зустрічі Путіна з Сі Цзінпіном на полях саміту G20 в китайському Ханчжоу.


Путін нагадав, що китайські підприємці під час бесіди на економічному форумі у Владивостоці розповіли йому, ніби в Китаї дуже люблять російське морозиво.


Путін також заявив, що дві країни успішно працюють над оптимізацією товарообігу, співпраця між Росією і Китаєм розвивається успішно, незважаючи на проблеми в світовій економіці.


Відповідне відео також опублікував у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, при цьому в коментарях стали тут же іронізувати з цього приводу.


BOP: А якщо Сі Цзінпін помре ненароком, китайці на нас війною не підуть?


SERGEY: Що Ви носитесь з цією коробкою - як "писаною торбою"?



Як повідомляв ONLINE.UA,  у президента Росії Володимира Путіна і прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей на саміті G20 трапився конфуз: Мей не потиснув руку російському лідерові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?