Ватажок ДНР захотів зустрічі з Порошенком і образив Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР захотів зустрічі з Порошенком і образив Савченко

Ватажок ДНР захотів зустрічі з Порошенком і образив Савченко
Джерело:  Новини Донбасу

Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про бажання вести переговори з рівним за статусом, тобто з президентом України Петром Порошенко (оскільки себе лідер бойовиків вважає главою республіки), і відмовився говорити з нардепом Надією Савченко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Новини Донбасу".

"Я є головою ДНР. Для того, щоб із Києвом пояснюватися або розмовляти, мені потрібен рівний за статусом. Я готовий зустрічатися з Петром Порошенко, з його прем'єр-міністром. Але це буде зустріч рівних. Які повноваження у Надії Савченко приїжджати на Донбас і розмовляти? Про що? ", - сказав Захарченко в ефірі одного з сепаратистських каналів.

Раніше Савченко виявила бажання особисто вести переговори з Захарченком та Плотницьким. При цьому вона відзначала, що вести переговори не варто президентові Петру Порошенко, оскільки негоже президенту говорити з терористами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?