Під Києвом сталася перестрілка зі смертельними наслідками
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом сталася перестрілка зі смертельними наслідками

Під Києвом сталася перестрілка зі смертельними наслідками
Джерело:  online.ua

Під Києвом група невідомих вчинила спробу захоплення фірми в Києво-Святошинському районі. В результаті стрілянини одна людина загинула, ще одна була травмована.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Київській області.


"Сьогодні вранці невідомі скоїли напад на охоронців однієї з фірм, розташованої в с. Крюківщина, Києво-Святошинського району, з метою захоплення даного підприємства", - йдеться в повідомленні.


Заступник голови Нацполіціі України Костянтин Бушуєв для "112.ua" розповів, що захоплення підприємства відбувалося за участю понад 200 осіб, чотирьох нападників вдалося затримати.


"По прибуттю на місце події нарядами встановлено, що навколо території підприємства "Хімакс", яке спеціалізується на спиртовій продукції, знаходилося більше 200 осіб (нападників, - ред.). Після того як пролунали постріли, зазначені особи стали втікли з місця події. Одночасно поліція затримала чотирьох учасників, які намагалися проникнути на територію підприємства", - зазначив Бушуєв.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Москві збанкрутілий бізнесмен захопив заручників у відділенні банку і погрожував влаштувати вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?