Росії напророкували особливу революцію: з'явилася кумедна картинка
Категорія
Світ
Дата публікації

Росії напророкували особливу революцію: з'явилася кумедна картинка

Росії напророкували особливу революцію: з'явилася кумедна картинка
Джерело:  online.ua

У Росії напророкували «революцію покемонів» в зв'язку зі скандалом навколо  арешту блогера Руслана Соколовського з Єкатеринбурга, затриманого за ловлю покемонів в церкві.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«У Грузії була революція троянд, в Киргизії - тюльпанів. Чекаємо революцію покемонів самі знаєте де», - написав користувач Twitter «МІД Роіссі» і опублікував кумедну картинку.



Andrey Ermakov: Цього не буде, Росія не Киргизія і вже точно не Грузія, треба всім іти в церкві ловити покемонів, всіх не пересаджають!


simart.info: У Москві можлива тільки революція мусульман ...


Як повідомляв ONLINE.UA,  суд заарештував відеоблогера Руслана Соколовського за публікацію ролика про гру в Pokemon Go в одному з храмів міста Єкатеринбурга на два місяці до винесення судового рішення по суті обвинувачення. Справу відкрито за частиною 1 статті 282 КК РФ (збудження ненависті або ворожнечі, приниження гідності людини або групи осіб за ознаками ставлення до релігії, до п'яти років позбавлення волі) і частини 2 статті 148 КК РФ (образа почуттів віруючих в місцях, спеціально призначених для проведення богослужінь, інших релігійних обрядів і церемоній, до трьох років позбавлення волі).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?