Ідеолог "Новоросії" виступив з гучною заявою про війну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" виступив з гучною заявою про війну: з'явилося відео

Ідеолог "Новоросії" виступив з гучною заявою про війну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ідеолог так званої "Новоросії", "євразійства" і "руського миру", прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін  заявив про те, що США і країни Заходу готуються до війни з Росією, і росіяни повинні бути готові до нападу «на сто відсотків».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на novorosinform.org.


«Звідки походить небезпека (для Росії - Ред.), сьогодні ясно навіть дитині - від США, від Заходу, від їх слухняних маріонеток з забороненої в Росії Ісламської Держави та інших ваххабитских структур, від незліченних НВО Сороса (американського філантропа Джорджа Сороса, творця мережі благодійних організацій - Ред.) і, головне, від мережі агентів впливу, п'ятої та особливо шостий колон, які проводять ворожу державі політику зсередини», - заявив Дугін.


«Так, не з парламенту, втім, парламент майже ні на що не впливає. А ось всередині держапарату агентів впливу ще вистачає. Це і є шоста колона, російський аналог турецької секти Ґюлена (Фетхуллах Ґюлен, турецький проповідник, який проживає в США, засновник громадського руху «Хізмет», якого підозрювали в організації перевороту в Туреччині - Ред.). І в будь-який момент - прийди тільки до влади у Вашингтоні біснувата Хілларі Клінтон - передвоєнні тертя загрожують перерости в повноцінну війну. Початися все може і в Сирії, і в Криму, і на Донбасі, але може бути і десь ще», - вважає Дугін.


«Ворог готується, і ми, в свою чергу, повинні бути готові відбити будь-яку його атаку. І якщо наша готовність буде відсотків на 100, то, швидше за все, і самої атаки вдасться уникнути - янкі, може бути, і несамовиті, але вони не самогубці , - вважає ідеолог так званої «Новоросії».



Як повідомляв ONLINE.UA,  український і кримськотатарський журналіст Осман Пашаєв заявив, що ідеолог так званої "Новоросії" та прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін може мати відношення до військового перевороту в Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?