Гучний інцидент з прокурором в Києві: з'явилося фото затриманого
Категорія
Події
Дата публікації

Гучний інцидент з прокурором в Києві: з'явилося фото затриманого

Гучний інцидент з прокурором в Києві: з'явилося фото затриманого
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото прокурора Віталія Куца, якого  з ознаками наркотичного сп'яніння затримали за порушення правил дорожнього руху на Набережно-Луговій в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ Оперативний".


Відзначається, що після пропозиції патрульних поїхати до лікаря-нарколога для проведення експертизи, затриманий дістав посвідчення і став просити розібратися на місці.


"Перед тим, як поїхати на Визволителів горе-прокурор сіл в своє авто, щось "скинув". Потім моментально вийшов з автомобіля і закрив його. Приїхавши до лікаря-нарколога водій почав буянити і відмовився проходити будь-якого роду тести. За словами лікаря, імовірно, водій вживав бутират. Так само, це підтвердив "Армор", в якому зазначено, що ця людина раніше притягувалася за зберігання бутирата", - йдеться в повідомленні.


Пізніше у Куца раптово "заболіло серце", і він попросив негайної госпіталізації, яку йому і надали.


У мережі закликали Генерального прокурора України Юрія Луценка прокоментувати подію.


Відзначимо, наркотичну речовину оксибутират натрію (сленгова назва, - бутират) є білим, легкорозчинним порошком. Наслідки вживання препарату порівнюються з ефектами алкоголю та MDMA (ейфорія, розгальмування, підвищена чутливість, емпатогений стан). У маленьких дозах використовується як стимулюючий засіб відвідувачами нічних клубів.


Як повідомляв ONLINE.UA, прокурор  Віталій Куц працює в Києво-Святошинської обласній прокуратурі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?