У Росії докладно описали сценарій її розвалу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії докладно описали сценарій її розвалу

У Росії докладно описали сценарій її розвалу
Джерело:  online.ua

Розвал Росії відбудеться після епізоду жорстокої диктатури з репресіями або після зовнішньої або громадянської війни, прогнозує російський журналіст Олександр Сотник.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сотника.


«Ситуація в РФ настільки запущена, що ловлю себе на думці: навіть говорити про майбутню люстрацію - маніловщина. По-перше, Росію чекає шлях до розвалу через епізод найжорстокішої диктатури з репресіями, або - через війну (зовнішню або громадянську), що супроводжується тими ж репресіями всередині», - написав Сотник.


«По-друге, зупинити падіння вже неможливо, всі крапки неповернення ми проскочили давно, і за всіма законами (чи історії, чи фізики) вскочити назад "на край прірви", з якої ми впали вниз, не вийде», - вважає російський журналіст .


«По-третє, неминучість така, що Росія розпадеться на кілька територій. Відбудеться це через крах економіки, коли "Центр" виявиться вже не потрібен регіонам, і місцеві князьки самі прокреслять кордони своїх "вотчин", перестануть платити "данину" федеральної "орді" і заявлять про незалежність», - прогнозує Сотник.


«Ось там вже будуть окремі відокремлені сценарії: хтось встановить авторитарну систему, хтось проведе люстрацію на місцевому рівні з подальшим рухом до цивілізованих форм правління, а хтось займеться бандитизмом ... Тільки нинішньої Росії в її сьогоднішніх геополітичних межах це стосуватися не буде. Як СРСР після 1991 року», - упевнений російський журналіст.


«Сумно про все це писати, але що поробиш ... Ми всі доклали до цього руку ...», - резюмує Сотник.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше берлінський історик архітектури і публіцист Дмитро Хмельницький заявив, що чим довше Росією править президент Володимир Путін, тим глибше прірва, в яку скочується країна, і тим вище ймовірність розпаду РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?