Пожежа на "Інтері": з'явилися нові фото, відео і дані про причини
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на "Інтері": з'явилися нові фото, відео і дані про причини

Пожежа на "Інтері": з'явилися нові фото, відео і дані про причини
Джерело:  Еспресо

Пожежа в офісі телеканалу "Інтер", який знаходиться на вулиці Щусєва в Києві, виникла через димову шашку, яку активісти закинули в будівлю.


Про це заявили джерела в МВС, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.TV.


Після мітингу, на якому активісти скандували "Інтер - агент Москви", в приміщення телеканалу закинули димову шашку. В результаті почалася пожежа. Затримано шість осіб. Особи активістів встановлюються. За інформацією журналістів, один із затриманих був одягнений в національний одяг і мав татуювання із зображенням козака.


Директор "Національних інформаційних систем" (входить в Inter Media Group, - ред.) Олександр Пилипець розповів "Українським новинам", що 15 невідомих в балаклавах прорвалися через пост охорони, розпорошили в будівлі кілька порошкових вогнегасників, підпалили студію і зникли. Після себе нападники залишили протитанкову міну.


"Українська правда" з посиланням на слова очевидців зазначає, що на вул. Щусєва, 26, під будівлею телеканалу "Інтер" невідомі підпалили шини, в результаті пожежі рух транспорту в напрямку від станції метро "Сирецька" до "Дорогожичі" частково блоковано.


На місце події прибули пожежники і швидка. Співробітники телеканалу залишаються в приміщенні.


Відео: YouTube/Tanya Pasova


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  опублікували фрагменти листування колишнього шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марії Столярової з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим.


Фото: Facebook/Детектор медіа



Фото: Facebook/Євген Попов
















Фото: Twitter/"АВТО КИЕВ"


Фото: В. Романенко


Фото: "15 минут"



Фото: ukranews.com







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?