Пожежа на "Інтері": соцмережі збуджені і згадують Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на "Інтері": соцмережі збуджені і згадують Путіна

Пожежа на "Інтері": соцмережі збуджені і згадують Путіна
Джерело:  online.ua

Пожежа в будівлі телеканалу "Інтер" в Києві  викликала бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Відзначимо, що багато в мережі не стали приховувати свою радість щодо пожежі в будівлі "Інтера": користувачі закликали гасити пожежу легкозаймистими рідинами, пропонували привезти дрів, а також шкодували, що ніхто не підпалив будівлю телеканалу раніше.


У той же час, в соцмережах прозвучали жарти про проросійськи налаштованих українців, заклики до росіян бігти до будівлі з відрами і молитвами, прохання надати заяву президента РФ Володимира Путіна з вердиктом про те, чи доброю подією для РФ є пожежа на "Інтері", щоб сепаратисти знали, як реагувати.


"У Києві горить пропутінський телеканал "Інтер". Підпалили або - від сорому запалав?", - написав відомий російський журналіст Олександр Сотник.


Інна Літятская: "Щось погано горить...".


Юрій Захарченко: "А це добре чи погано? Ви спочатку напишіть і бажано, щоб з підписом Володимира Володимировича і Рамзана Ахматьевіча".


Юрій Асот припустив: "Доки спалюють, докази, відеоматеріали".


"Добре чи погано, що Інтер горить, це справа друга. Нюанс інший. Горять шини, і горить будівля зсередини. Значить вогонь організований зсередини. Робимо висновки", - вважає координатор проектів ВМГО "Спілка молодих політологів України"Олександр Верголяс.


"За попередніми даними, це був підпал, шашку кинули свідомо. Ну, не ідійоти!", - прокоментувала подію журналістка Олена Яхно.


Павло Ловнічій: "Давно пора було його підпалити)) продажний канал))".



"Чекаємо реакцію міжнародних організацій, які дружно заявлять, що в Україні радикали, які підпалюють незгодних журналістів. Той хто це зробив - завдав величезної шкоди не Інтеру (їм це як раз в плюс), а Україні", - написала блогер Катерина Рошук.


Ситніков Олександр: "Тільки не тушіть!".


Кіндрат Підпільної: "Куди везти дрова?".


Зоя Казанжи: "Бензин везти?".


Костя Місоура: "Гасити ТІЛЬКИ солярою"!


Роман Петришин: "Підкиньте дров".


Александр Александр: "Пожежник не поспішає! Пожежник розуміє!".



"Мене не влаштовує пожежа на Інтері. Я не хочу побиття журналістів і судів Лінча. Підпал Інтера - це провал влади. Провал СБУ, Прокуратури. Навіть якщо підпал замовлений власниками каналу - важливий не він, а реакція суспільства на нього. Це РАДІСТЬ. Одні поздоровлення і пропозиції піднести бензин і шини, - написав волонтер Мирослав Гай. - Могли загинути люди! Когось евакуювали з даху... Плювати. Народ радіє. І це закономірна реакція, на відсутність нормальної роботи силових служб і судів. Реакція на відсутність покарання і справедливості".



Як повідомляв ONLINE.UA,  пожежа в будівлі "Інтера" виникла через димову шашку, яку закинули всередину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?