Партію регіонів викрили ще в одній проросійській дії на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Партію регіонів викрили ще в одній проросійській дії на Донбасі

Партію регіонів викрили ще в одній проросійській дії на Донбасі
Джерело:  online.ua

Очевидець початку так званої "російської весни" 2014 року на Донбасі, активіст і правозахисник Олексій Біда пояснив, як Партія регіонів стежила за активістами Євромайдану в Луганську.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Правозахисник зазначив, що стеження Партії регіонів стало причиною того, що він незабаром покинув Луганськ. "З грудня 2013 року, з найперших акцій, за нами стежили, знали наше місце проживання. Чому така увага? Виходить, ми були єдиною силою, непідконтрольною Партії регіонів. Тому що інші політичні сили, так чи інакше, контактували з регіоналами - з ними можна було домовитися", - розповів він.


"А у нас було незрозуміло - з ким домовлятися. У нас було будування не стрижневе, а резонне, будь-який з активістів міг подати ідею і реалізувати її. Тому нас провокували, випускали про нас листівки і розвішували їх в наших під'їздах, вся інформація про нас була, включаючи ту, яку зливала регіоналам міліція", - додав Біда.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Силовики готували штурм сепаратистів в Луганську, але отримали наказ відійти - очевидець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?