Аваков розповів про пожежу на "Інтері": з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков розповів про пожежу на "Інтері": з'явилося відео

Аваков розповів про пожежу на "Інтері": з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що серед  шести затриманих активістів, які протестували під будівлею компанії "НІС", що створює для "Інтера" новини, є колишні бійці 30 бригади Збройних сил України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".


Аваков зазначив, що приблизно о 16:00 учасники мітингу прийшли до стін "Інтера" з протестом проти проросійської позиції каналу. В результаті зіткнення з охороною телеканалу в приміщенні спалахнув відкритий вогонь.


В результаті два-три людини отримали поранення через задимлення, один пікетувальник також постраждав. Всім надана медична допомога. Аваков додав, що шестеро затриманих не приховують даних про себе. Зараз ведеться слідство, відкрито кримінальне провадження.



Нагадаємо, раніше в будівлі компанії "НІС" спалахнула пожежа. Джерела  в МВС зазначають, що причиною загоряння стала димова шашка, кинута зовні.


Як повідомляв ONLINE.UA,  пожежа в будівлі телеканалу "Інтер" в Києві викликала бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?