Ющенко розповів, чи торгував він вишиванками на блошиному ринку: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ющенко розповів, чи торгував він вишиванками на блошиному ринку: опубліковано відео

Ющенко розповів, чи торгував він вишиванками на блошиному ринку: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Віктор Ющенко, якого раніше "зловили" за торгівлею вишиванками на блошиному ринку в Києві, пояснив, що ходить на ринок як колекціонер українських етнічних речей, але ніяк не в якості продавця.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Якщо ви мене в суботу о пів на десяту ранку за останні 40-35 років хочете побачити, то приходьте на блошиний ринок. Я ніколи не торгую, звичайно, я ніколи не торгую. У мене є один недолік. Останні 35 років я колекціоную українські етнічні сільські речі. І думаю, що більшої кількості українських рушників, ніж у мене, немає ні у кого, особливо Гетьманської України. Українських костюмів ні у кого теж немає стільки", - розповів екс-президент.


"Тому в суботу у мене є 3-4 точки, де я сідаю на пластмасовий стілець, продавець мені дає безкоштовно чашку кави і ми сидимо 20-30 хвилин і розбираємо, що він через експедицію привіз з українського села в той музей, який я роблю. Тоді мене і зловили. І тоді прийшли дівчата, поставили дітей і попросили мене сфотографувати", - додав Ющенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ющенко зробив гучну заяву про те, що 70% українців у 2008 році хотіли бачити при владі президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?