Аваков назвав злочин, від якого у нього все всередині кипіло: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков назвав злочин, від якого у нього все всередині кипіло: з'явилося відео

Аваков назвав злочин, від якого у нього все всередині кипіло: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що всередині нього все кипіло від обурення, коли він дивився відео, на якому поліцейські нічого не робили під час  п'яного дебошу мажорів в центрі Миколаєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
"На наступний день особистість хуліганів була встановлена ​​і вони були затримані. Їм оголошено підозру. Миколаївські патрульні були набрані на нову хвилю. Це одні з 16000. Повірте, я дивився це відео й у мене всередині все кипіло від обурення. Заходи і реакція, які запропонував глава патрульної поліції України Євген Жуков, будуть дієвими", - розповів глава МВС.
Аваков зазначив, що значна частина патрульних, які не впоралися з ситуацією, будуть звільнені й не будуть служити в поліції.
"Я уважно подивився цю справу. У затриманих немає ніяких впливових рідних, тому навряд чи хтось переб'є мою увагу до цієї справи. Цим хуліганам пред'явлено звинувачення. Я сподіваюся, ця справа швидко дійде до суду", - сказав міністр.
"Проблема в тому, що ми переходимо від пострадянської і постянуковичевської поліції до нової якості. Так швидко не буває. Це не відбудеться так швидко. Не буде все так швидко. Ми будемо падати і помилятися, будемо отримувати такі жахливі інциденти, але це процес. Я перефразую класика й скажу звичайну річ: "Краще 5 років помилятися, падати і рухатися вперед, ніж 50 років стояти в застої", - додав Аваков.



Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 30 серпня двоє п'яних молодиків на "Мерседесі" влаштували дебош в центрі Миколаєва, напали на таксиста й побили кількох випадкових перехожих.
При цьому  патрульні поліцейські, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати дебоширів, а один з патрульних відмовився представитися й назвати причини, по котрим нападнику дозволили сісти в машину й поїхати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?