У Меркель зробили гучну заяву про правила перемир'я на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Меркель зробили гучну заяву про правила перемир'я на Донбасі

У Меркель зробили гучну заяву про правила перемир'я на Донбасі
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Німеччини  Франк-Вальтер Штайнмаєр  в уряді канцлера Ангели Меркель заявив про підготовку за участю Організації з безпеки і співпраці в Європі нового документа, спрямованого на підтримку перемир'я на Донбасі в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Ми працюємо з ОБСЄ над новими правилами для збереження перемир'я. Зараз ми зайняті підготовкою, що дозволить незабаром знову провести зустріч на рівні міністрів", - цитує агентство главу німецької дипломатії.


Штайнмаєр також додав, що новий документ буде готовий протягом "декількох тижнів". При цьому глава МЗС Німеччини не уточнив, який саме документ готується, і про які саме правила йде мова.


Раніше Штайнмаєр заявляв, що незадоволений швидкістю реалізації мінських угод, але припинення вогню 1 вересня стало "маленьким променем сонця".


Нагадаємо,  в китайському місті Ханчжоу в рамках саміту G20 президент РФ Володимир Путін зустрівся з французьким президентом Франсуа Олландом, а також з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?