В Україні виявили підозрілий табір, створений на гроші Росії
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні виявили підозрілий табір, створений на гроші Росії

В Україні виявили підозрілий табір, створений на гроші Росії

У сосновому заповіднику «Буймерівка» Сумської області пройшов літній табір, організований Російським культурним центром Сумської області та Організацією юних розвідників Сумщини за підтримки представництва Росспівробітництва в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу представництва Росспівробітництва в Україні.
Відзначається, що в роботі табору взяли участь 50 українців із Сумської області, Полтави, Харкова, а також гості з Литви.
Організатори відзначили, що головне в роботі табору те, що "в прагненні зрозуміти наше сьогодення і передбачати майбутнє ми спираємося на об'єктивне, не понівечене політичною кон'юнктурою пізнання нашого минулого".
"Слід пам'ятати і шанувати справжніх героїв, які боролися на нашій землі в боях різних часів, а не співати дифірамби вбивцям, засудженим історією, треба просто перестати вживати нецензурні слова замість нудних лекцій про культуру мовлення, просто взяти й згадати, що російська мова - одна з офіційних мов ООН", - йдеться в повідомленні організації.
Користувачі мережі обурені появою в Україні табору, який фінансує Росспівробітництво.
"У мене з цього приводу всього два питання до СБУ в Сумській області. Що це за організація "Юних розвідників Сумщини" (що і у кого вони розвідують, якщо їх фінансує Росспівробітництво)? І яких саме героїв пам'ятали і шанували ці 50 "юних громадян України з Сум, Полтави, Харкова", а так само "гості з Литви"? І третє, як "алаверди". Ви там не а*їли від спання, а, доблесні сторожа "безпеки"?, - написав Мурлокотан Паштетофф- сосіскін.
Семен Резніченко: "Хочеш перемогти ворога, виховай його дітей".
Aria Fen: "Жах якийсь".
Irina Podlesnaya: "Сумська область на кордоні з Мордором. А*генно ми захищаємо кордон на третьому році війни. Ворог шастає туди-сюди, вчить наших дітей бути павлікамиморозовими. І це Суми. Що вже говорити про більш небезпечні області! Звіздець!"
Дмитро Губко: "Судячи з опису - там повний набір від ГБ до православ'я головного мозку".
Михайло Юров: "Розвідники по Оруелу".
Раніше повідомлялося, що  соцмережі висміяли президента Росії Володимира Путіна, який підніс президенту Китаю Сі Цзінпіну коробку морозива.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?