Пожежа на "Інтері": з'явилася гучна заява журналіста і нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на "Інтері": з'явилася гучна заява журналіста і нові фото

Пожежа на "Інтері": з'явилася гучна заява журналіста і нові фото
Джерело:  online.ua

Журналіст Роман Бочкала, співробітник телеканалу "Інтер", який був очевидцем  пожежі в будівлі каналу, заявив про те, що будівлю підпалили зсередини невідомі молодчики, що розливали гас прямо серед наляканих співробітників "Інтера".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бочкали.


«Уже пізно ввечері потрапив всередину. У ньюз-румі гар і кіптява. Потоки води, чорна стеля і моторошний запах, хрускіт битого скла під ногами. Погані асоціації з недавнього минулого. Від міжнародного відділу взагалі нічого не залишилося, перший поверх теж сильно постраждав. Тут могли загинути люди. Безневинні жертви чиєїсь гри», - написав Бочкала.


«І я вам скажу, це диво, що обійшлося без жертв. Перед очима одеський Будинок профспілок. В обох випадках будівлю закидали пляшками з горючою сумішшю, підпалили зсередини і посіяли паніку. П'ятиповерховий будинок НІСу (новинний продакшн "Інтера") в неділю повний народу. Виходять в ефір "Подробиці тижня". Так що приміщення було аж ніяк не порожнім. У ньому були сотні», - продовжив Бочкала.


«Молодики в респіраторах забігли групами. Нейтралізувавши охорону, розосередилися по будівлі з криками "пожежа". Гас просто розливали серед до смерті наляканих людей, серед яких більшість жінки. Молоді мами. Одну з них, журналістку Олену Зорину, забрала швидка; дівчина втратила свідомість. На вулиці в цей момент запалали шини. А поліція, яка чергувала з ранку, дивним чином розчинилася», - розповів Бочкала.


Він також опублікував фотографії наслідків пожежі.


Нагадаємо,  глава МВС Арсен Аваков розповів, що серед шести затриманих активістів 4 вересня, які протестували під будівлею компанії "НІС", в приміщенні якої сталася пожежа, були колишні бійці 30-ї бригади Збройних сил України.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?