Савченко в інтерв'ю РосЗМІ жорстко відповіла своїм критикам
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко в інтерв'ю РосЗМІ жорстко відповіла своїм критикам

Савченко в інтерв'ю РосЗМІ жорстко відповіла своїм критикам
Джерело:  Gazeta.ru

Народний депутат України Надія Савченко

побажала всім своїм недоброзичливцям і критикам застрелитися.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Савченко "Газете.ру".


На репліку журналіста про те, що її часто називають проектом кума Путіна Віктора Медведчука, Савченко відповіла: "Нехай застреляться!".


На питання, хто її вороги в Україні, нардеп сказала: "Це нескладно зрозуміти. Я не дура і швидко розібралася, хто мої друзі і вороги. Але я тобі скажу так. Поки ворог не названий, війна не оголошена. Я не називатиму своїх ворогів, я і так знаю, чим все закінчиться".


При цьому вона не забула дорікнути президентові України Петру Порошенку, заявивши, що той не вводить військовий стан в країні через страх зазнати збитків в бізнесі.


"Ти ж бачиш, що Порошенко теж не називає Путіна своїм ворогом і не оголошує війну. А якби сказав, то бізнес би полетів до біса і взагалі", - сказала Савченко і зазначила, що вважає за краще поки обійтися без радикальних методів боротьби зі своїми ворогами .


Раніше

Савченко вже критикувала Порошенка, звинувачуючи його в бездіяльності в питанні обміну полоненими, і оголошувала про початок голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?