Гройсман запустив "митну сотню": опубліковано відео
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман запустив "митну сотню": опубліковано відео

Гройсман запустив "митну сотню": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

запустив роботу мобільних груп для боротьби з порушеннями на митниці - «митну сотню».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Гройсмана.


«Сьогодні представляємо новостворену «митну сотню», головне завдання якої - запобігання і виявлення порушень на митниці», - написав Гройсман.


«Роками українська митниця була надзвичайно корумпованою. Наше завдання - боротьба з корупцією і сірим імпортом, які знищують нашу економіку. Важливо, щоб кожен, хто чесно привозить в Україну або вивозить з України, отримував кращий сервіс», - продовжив Гройсман.


«Проте запевняю, що кожне зловживання на митниці буде покарано. Ми вже створили міжрегіональну митницю і зобов'язали вести відеоспостереження, щоб жодне правопорушення не було непоміченим. Всі ці кроки дають якісний результат - в серпні ми отримали майже на 2 млрд грн збільшення надходження з митниці, і це тільки початок», - заявив прем'єр-міністр.


«Сьогодні ми вибрали кращих з кращих для реформування української митниці. Бажаю успіху керівнику «митної сотні», на вас розраховує вся Україна, і всі будуть дивитися за вашою роботою», - додав прем'єр-міністр.


«Завдання мобільних груп: виявляти незаконно ввезені товари. Митні сотні мають доступ на всі митниці», - також написав Гройсман в своєму Twitter.



Як повідомляв ONLINE.UA,

затриманий 20 липня під Львовом за хабар митник чинив опір правоохоронцям і намагався сховатися на власному автомобілі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?