Путін загрожуватиме Білорусі військовим вторгненням - російський політолог
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін загрожуватиме Білорусі військовим вторгненням - російський політолог

Путін загрожуватиме Білорусі військовим вторгненням - російський політолог
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

продовжить свою політику шантажу і загрожуватиме Україні та Білорусі військовим вторгненням.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський історик і політолог Олександр Ситін.


«Росія продовжить політику шантажу, який є і залишиться основою її міжнародної політики. Російські війська загрожуватимуть Україні та Білорусі, продовжаться бомбардування в Сирії, де російські ВКС планомірно знищують все, що розташовується на територіях, де знаходяться представники опозиції режиму Асада (президента Сирії Башара Асада - Ред.)», - заявив Ситін.


«З цієї точки зору, війна буде продовжена до останнього сирійця. Можливо, з'явиться ще один напрямок для політики напруги і шантажу. Зараз в будь-який момент можуть спалахнути Узбекистан і Центральна Азія, які Росія, природно, теж вважає зоною своїх виняткових інтересів», - продовжив російський політолог.


«Україні ж слід очікувати і побоюватися активізації бойових дій з боку ДНР/ЛНР, але на відкриту агресію і війну Росія навряд чи піде», - вважає Ситін.


Повний текст інтерв'ю

читайте на ONLINE.UA: Путін всіх дратуватиме і погрожуватиме військами не тільки Україні - російський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?