У Росії вбито засновника популярного інтернет-форуму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вбито засновника популярного інтернет-форуму

У Росії вбито засновника популярного інтернет-форуму
Джерело:  mk.ru

У Росії, в підмосковному Оболенську, застрелений засновник популярного форуму Ru-Board, адвокат-правозахисник Едуард Мусін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MK.ru.
У правоохоронних органах розповіли, що трагедія сталася рано вранці 5 вересня. Мусін повертався додому разом з родичем. О 5.50 його тесть подзвонив в поліцію і повідомив, що 43-річний зять впав непритомний біля під'їзду будинку, а з його горла і носа пішла кров.
Медики констатували смерть, причому вони одразу не змогли визначити причину - в медкарті поставили під питанням гостру серцево-судинну недостатність. При розтині тіла в легені виявили застряглу кулю. Стало зрозуміло, що Мусіна застрелили. Інформацію тут же передали до ГСУ СК РФ по Московській області, там порушили кримінальну справу.
Знайомі юриста впевнені, що вбивство має або політичне, або економічне підґрунтя. Юрист активно вів боротьбу з несправедливими, на його погляд, явищами в маленькому науковому містечку і ворогів встиг нажити чимало.
Користувачам Рунета Мусін більше відомий як batva - засновник форуму Ru-Board, який був відкритий в 2001 році як форум для веб-майстрів, але швидко став форумом про комп'ютери. У 2006 році Ru-Board був першим за кількістю тем і учасників і другим за кількістю повідомлень на форумі в Рунеті. Зараз на форумі йде обговорення подальшої долі майданчика.
Ноутбук убитого, в якому міститься вся інформація для доступу до управління ресурсом (адмінки, доменні імена та DNS), вилучено поліцією.
Раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області в селі Іванківці Старосинявського району 5 серпня виявили розчленоване тіло 34-річного місцевого жителя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?