В СБУ зробили заяву щодо ситуації навколо "Інтеру"
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ зробили заяву щодо ситуації навколо "Інтеру"

В СБУ зробили заяву щодо ситуації навколо "Інтеру"
Джерело:  online.ua

Зміст і суть діяльності телеканалу "Інтер" повинна розглядати Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, заявив начальник апарату глави Служби безпеки України Олександр Ткачук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
«Якщо є претензії до якогось телеканалу чи будь-якого іншого ЗМІ, думаю, що в першу чергу це звернення щодо порушення журналістської етики або інших дій саме телеканалу як юрособи, то ці звернення повинні розглядатися Нацрадою з телерадіомовлення", - сказав Ткачук в коментарі по приводу ситуацію навколо телеканалу "Інтер".
За його словами, СБУ вживає всіх заходів для запобігання кримінальній, сепаратистській, терористичній діяльності з боку конкретних осіб.
У зв'язку з цим Ткачук нагадав, що недавно СБУ заборонила в'їзд в Україну іноземному громадянину, який працював на українському телеканалі.
"Служба реагує на конкретні ситуації. Будь-яку інформацію з приводу фізосіб і організацій ми будемо перевіряти, але в контексті конкретних дій осіб, фігурантів", - додав представник СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 4 вересня в Києві по вулиці Щусєва, 22 невідомі підпалили будівлю компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє новинні програми для телевізійного каналу "Інтер".
Раніше в мережі були опубліковані фрагменти листування колишнього шеф-редактора програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер", росіянки Марії Столярової, з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим.
Після цього глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков закликав Службу безпеки України до проведення розслідування оприлюднених фактів щодо інформаційної політики телеканалу "Інтер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?