З'явилося відео безстрокового пікету під офісом "Інтера"
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео безстрокового пікету під офісом "Інтера"

З'явилося відео безстрокового пікету під офісом "Інтера"
Джерело:  online.ua

У понеділок вранці, 5 вересня, активісти продовжили пікет біля будівлі телеканалу "Інтер" в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Повідомляється, що серед активістів, як і в неділю, люди в камуфляжній формі. На паркані, яким обнесли будівлю "Інтера", протестувальники написали "агенти Московії" та "Інтер" геть ". Активісти вимагають знести паркан і припинити проросійську пропаганду.
Активісти погрожують заблокувати роботу телеканалу, якщо "Інтер" не виконає їхні вимоги.


Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 4 вересня в Києві по вулиці Щусєва, 22 невідомі підпалили будівлю компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє новинні програми для телевізійного каналу "Інтер".


В СБУ заявили, що зміст і суть діяльності телеканалу "Інтер" повинна розглядати Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.


Раніше в мережі були опубліковані фрагменти листування колишнього шеф-редактора програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер", росіянки Марії Столярової, з російським політтехнологом Ігорем Шуваловим.

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?