У Обами по-своєму прокоментували зустріч із Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У Обами по-своєму прокоментували зустріч із Путіним

У Обами по-своєму прокоментували зустріч із Путіним
Джерело:  Reuters

Представник США заявив, що зустріч Барака Обами з президентом Росії Володимиром Путіним пройшла в "діловому тоні".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Високопоставлений представник адміністрації в США розповів виданню, що зустріч президентів США і Росії в кулуарах саміту G20 в Китаї 5 вересня мала "діловий тон" і проходила довше, ніж очікувалося. За словами чиновника, Обама і Путін обговорили основні питання щодо ситуації в Сирії і в Україні.
Агентство Associated Press, посилаючись на джерело в адміністрації президента США, повідомило, що в ході зустрічі сторони домовилися продовжувати переговори про припинення вогню в Сирії. Відзначається, що розмова Путіна і Обами відбулася через кілька годин після того, як топ-дипломати обох країн не змогли досягти угоди, спрямованої на забезпечення доступу до гуманітарної допомоги для тисяч цивільних осіб в зруйнованій війною країні.
За словами американського чиновника, Обама і Путін прояснили прогалини в переговорах, які в основному передбачають, яким чином реалізовуватиметься угода. Він також додав, що лідери двох країн доручили своїм командам знову зустрітися найближчим часом, можливо, пізніше на цьому тижні.
Нагадаємо, раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що зустріч президентів, на якій обговорювалася ситуація в Сирії і Україні, пройшла добре і тривала довше запланованого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?