Росія почала великі навчання поряд з Україною: в соцмережах відповіли жорсткою фотожабою
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія почала великі навчання поряд з Україною: в соцмережах відповіли жорсткою фотожабою

Росія почала великі навчання поряд з Україною: в соцмережах відповіли жорсткою фотожабою
Джерело:  online.ua

У понеділок, 5 вересня, Російська Федерація почала активну фазу військових навчань "Кавказ-2016" біля кордонів з Україною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.
За інформацією українського оборонного відомства, органи управління, з'єднання і частини, які розгорнуті на полігонах Південного військового округу Росії (Ростов-на-Дону) і в окупованому нею Криму, перебувають в повній бойовій готовності.
Угруповання військ Південного військового округу на час навчань збільшене на 11,2 тис. осіб.
У ГУР Міноборони також повідомляють, що корабельні угруповання Чорноморського флоту і Каспійської флотилії вийшли з пунктів постійного базування і приступили до переходу в райони кримського морського полігону "Опук" і північно-західної частини Каспійського моря відповідно.
Активна фаза навчань триватиме до 10 вересня.
При цьому з соціальних мережах з'явилася дотепна фотожаба з приводу навчань військ Росії і їх дій з окупації Криму, війні на Донбасі і в Сирії.



Відзначимо, під час анексії Криму російські військові були одягнені в форму без розпізнавальних знаків, при цьому президент Росії Володимир Путін в 2014 році заявляв, що не боїться війни на Донбасі, адже перед танками РФ будуть стояти жінки і діти.


Як повідомляв ONLINE.UA,

міністерство оборони Росії опублікувало відеонарізку кадрів перевірки боєготовності збройних сил в Південному військовому окрузі РФ біля кордону з Україною

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?