Порушений "режим тиші" на Донбасі: стало відомо про поранених бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Порушений "режим тиші" на Донбасі: стало відомо про поранених бійців АТО

Порушений "режим тиші" на Донбасі: стало відомо про поранених бійців АТО
Джерело:  УНН

Незважаючи на оголошений з 1 вересня "режим тиші", за минулу добу в зоні АТО на Донбасі один військовослужбовець отримав поранення, ще шестеро бійців ЗСУ і один співробітник Державної прикордонної служби постраждали в результаті вибухів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було, один боєць ЗСУ отримав поранення в Авдіївці. Крім цього, ще четверо наших військовослужбовців і один співробітник ДПСУ отримали поранення в Станично-Луганському районі в результаті вибуху гранати в легковому медичному автомобілі. Ще двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення в Красногорівці через підрив на невідомому вибуховому пристрої", - сказав прес-секретар адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу.
Раніше повідомлялося, що російські військові за участю пропагандистських ЗМІ підготували постановочні обстріли передових позицій бойовиків на Донбасі, маючи намір звинуватити в цьому Збройні сили України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?