Я б з цим навіть у туалет не ходив: з'явилося відео про російську пропаганду
Категорія
Події
Дата публікації

Я б з цим навіть у туалет не ходив: з'явилося відео про російську пропаганду

Я б з цим навіть у туалет не ходив: з'явилося відео про російську пропаганду
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук пояснив, що головне завдання російської пропаганди полягає в тому, щоб послабити волю до спротиву.
Про це він розповів у своєму блозі на ONLINE.UA.
Зокрема, блогер розповів про опубліковану ним лекцію щодо способів інформаційного впливу і те, як шукати брехню в пропагандистських меседжах Росії.
"Там є матеріали в будь-якому діапазоні - від псевдодружелюбних, я називаю їх «південними», там «ми один народ», «вистачить битися, давайте миритися, шукати якісь виходи», до «північних» - відверто ворожих, типу «хохли сос*ть», «здохніть усі». По суті, вони нічим один від одного не відрізняються. Основне завдання пропагандистського матеріалу - послабити волю до опору. Тому по них гадати - це справа дохла абсолютно. Тут трошки схоже чимось на супермаркет, в якому лежать товари на будь-який смак. Хтось прийшов за пральним порошком, хтось за яблуками, хтось за сигаретами, хтось за памперсами, хтось за консервами. Це неважливо абсолютно. Будь-хто, хто прийшов в цей магазин, повинен знайти своє", - сказав блогер.
За його словами, головне знати, хто створює пропагандистський матеріал.
"Природно, що матеріали ці, в принципі, одне одному суперечать... Але це не так. Вони один одного, навпаки, доповнюють ... І ворожити по наповненню медійного простору, про що говорять зараз, і як змінюються відносини між Україною і Росією - це безглуздо абсолютно. Це такий вітер, який дме в усі сторони одночасно. Головне, що треба знати про матеріал - це ким він був написаний. Якщо ви бачите, що це матеріал ворожий, я б з ним навіть не ходив в туалет, тому що можна занести заразу", - зазначив Горький Лук.



Більше  читайте у відеоблозі Горького Лука на ONLINE.UA: Самое главное, что нужно знать о пропаганде России про Украину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?