В окупованій Горлівці поставили пам'ятник бойовикам ДНР: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В окупованій Горлівці поставили пам'ятник бойовикам ДНР: з'явилися фото

В окупованій Горлівці поставили пам'ятник бойовикам ДНР: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У центрі тимчасово окупованої бойовиками так званої ДНР Горлівки Донецької області встановили пам'ятник загиблим членам незаконних збройних формувань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Новости Донбасса ».
У центральному сквері Горлівки встановлена ​​бойова машина БМП-1, біля якої - пам'ятний знак з написом «Стояли на смерть в ім'я життя. Героїчним захисникам Горлівки».
Пам'ятник був урочисто відкритий за участю окупаційної адміністрації міста і жителів Горлівки. До постаменту потім поклали квіти.
У цьому ж сквері в травні 2016 року було відкрито пам'ятник «Скорбота і печаль». Він встановлений на місці, де в результаті обстрілу Горлівки влітку 2014 року загинула місцева мешканка зі своєю 10-місячною дочкою.
Раніше в кінці 2014 року в центрі Горлівки було відкрито пам'ятник жертвам обстрілів. На пам'ятнику у вигляді каменю прикріплена табличка з написом: «Безневинним жертвам неоголошеної війни. На згадку жителям міста, які загинули в результаті бойових дій 2014 р.».
Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованій бойовиками Горлівці Донецької області учні однієї зі шкіл під час візиту сепаратистського "мера" міста прокричали "Горлівка - це Україна".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?