Тиснява через салат в центрі Москви насмішила соцмережі: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Тиснява через салат в центрі Москви насмішила соцмережі: опубліковано відео

Тиснява через салат в центрі Москви насмішила соцмережі: опубліковано відео
Джерело:  metronews.ru

На Красній площі в російській столиці Москві сталася тиснява через безкоштовні салати, які роздавали всім бажаючим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "Метро".
У рамках фестивалю "Спаська вежа" нарізали 20 тонн 100 кілограмів грецького салату. Коли його стали роздавати, почалася тиснява. Люди з порожніми контейнерами стали кричати і штовхатися. У підсумку салат отримали лише чоловік 30. Потім поліція попросила присутніх пройти на Василівський спуск, щоб розчистити площу до фестивалю, але натовп людей зніс огорожу. Однак люди все одно залишилися без салату. А деякі в якості компенсації за розчарування зривали зі столів скатертини, приклеєні скотчем, і забирали їх з собою.


У соцмережах сміються і відзначають, що росіяни - дикуни.
"Стали з колін свинособачники і вже не соромляться своєї величі. З лопат жерли, за ковбасою з літака бігали. Тепер за замішаний у вантажівці ногами салат з відер і ковша вантажівки б'ються. Непереможна нація однозначно. Не каструлеголові! Справжні! Росіяни! На Майдані не танцюють!!! Духовні, скрепні в своєму моральному обличчі. Таких не подолати. Це правда. Зомбі", - написав луганський блогер Савелій Вассерман на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше на відкритті американського ресторану швидкого харчування McDonald's в російському місті Барнаулі жителі міста влаштували тисняву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?