У Авакова зробили нову гучну заяву про пожежу на "Інтері"
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова зробили нову гучну заяву про пожежу на "Інтері"

У Авакова зробили нову гучну заяву про пожежу на "Інтері"
Джерело:  online.ua

Сервери, на яких були файли відеоспостереження за будівлею офісу компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телеканалу "Інтер", яка горіла 4 вересня, виявилися пошкодженими, заявив народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Главком ».
«Слідчі зараз працюють над встановленням причини пошкодження: це був злий умисел чи ні», - заявив Геращенко.
У той же час він нагадав, що 4 вересня після приїзду до місця пожежі слідчо-оперативна група попросила негайно надати для ознайомлення матеріали з камер, однак правоохоронцям було відмовлено.
"Знадобилося кілька годин, щоб видати офіційну вимогу слідчих, щоб забрати ці відеозаписи... Тому можу сказати, що якби телеканал «Інтер» і його керівництво хотіло встановити істинні причини, вони повинні були негайно надати доступ до відео з камер спостереження, проте цього не було зроблено», - додав Геращенко.
За його словами, наразі слідство вивчає всі матеріали справи і хронологію подій.
Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали дев'ять колишніх військовослужбовців Збройних сил України на місці підпалу будівлі, де розташований офіс компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для телеканалу "Інтер", однак після опитування всіх відпустили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?