Після зустрічі з Путіним Обама пояснив, коли з Росії знімуть санкції
Категорія
Політика
Дата публікації

Після зустрічі з Путіним Обама пояснив, коли з Росії знімуть санкції

Після зустрічі з Путіним Обама пояснив, коли з Росії знімуть санкції
Джерело:  online.ua

Президент США Барак Обама  на прес-конференції в китайському Ханчжоу заявив, що США не знімуть з Росії санкції доти, доки не будуть виконуватися Мінські угоди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА "Новини".
"Є Мінські угоди... проте вони не виконуються. Я дав ясно зрозуміти, що, поки вони не будуть виконані, США не знімуть санкції", - підкреслив Обама, коментуючи зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, що відбулася на полях саміту G20 в Китаї вранці 5 вересня.
Американський лідер також зазначив, що обом сторонам важливо "скористатися можливістю в найближчі тижні, щоб фіналізувати документ і зрозуміти послідовність, в якій документ буде втілений в реальність".
Обама також назвав зустріч із Путіним «відкритою, чесною і діловою».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що зустріч президентів США і Росії, на якій обговорювалася ситуація в Сирії і Україні, пройшла добре і тривала довше запланованого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?